Bulk

AdBlue® is inmiddels niet meer weg te denken uit de transportwereld. In de BENELUX is de verkrijgbaarheid van AdBlue® meer dan dekkend. Het gevaar dreigt op zo'n moment voor tweederangsproducten. Wij doen uitsluitend zaken met VDA® gecertificeerde bedrijven, die voldoen aan de strenge eisen die de VDA® oplegt.

Wij bieden u verschillende aanlevermogelijkheden. De financieel meest aantrekkelijke is de levering in bulk. Hierin heeft u de keuze om direct op locatie IBC's met tellerwagens af te laten vullen. Hetzelfde geldt voor de middelgrote en grote tankinstallaties. Heeft u liever volle wagens. Geen probleem. dan hebben wij zeer scherpe prijzen voor u!

offerte aanvragen

 

IBC

Het aanleveren van AdBlue® in IBC's kunnen wij snel en op iedere locatie. Wij leveren volle IBC's af vanaf 1 stuk tot compleet volle wagens. Tevens vullen wij IBC's af op locatie. Bel of mail ons voor de meest actuele tarieven.

 

offerte aanvragen

 

BlueSky Magnus Fles

De 1.89 liter fles is speciaal ontwikkeld voor de markt van personenauto's en heeft een gepatenteerde vulopening voor eenvoudig en schoon tanken van AdBlue® in personenauto's . Het grote voordeel van de Magnum fles is dat het 'lekken' voorkomt. AdBlue® kan zo altijd schoon worden getankt in de luxe auto's. Merken waarvoor de fles inmiddels gebruikt wordt zijn AUDI, Volkswagen, BMW, Mercedes Benz en Mazda. Ook dit product voldoet aan de gestelde ISO norm te weten ISO 22241-1

 

offerte aanvragen

 

Jerrycan 10 liter

Populair voor onderweg is de 10 liter Jerrycan. Om te voorkomen dat de bus of vrachtwagen vermogenverlies lijdt, wordt een 10 liter verpakking geadviseerd voor onderweg. Deze verpakking kan worden geleverd met of zonder schenktuit.

 

offerte aanvragen

 

Vat 210 liter

Voor de kleinere AdBlue® gebruiker bieden wij 210 liter vaten aan.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

offerte aanvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toebehoren

Alle producten ter ondersteuning van AdBlue® vindt u op deze pagina.

Klik hier om naar de TOEBEHOREN pagina door te schakelen.